Snovi info logo i lovac na loše snove

Kineski horoskop

Kineski horoskop je također zasnovan na 12 znakova kao i zapadnjački horoskop. Bitna razlika između zapadnjačkog i Kineskog horoskopa je što Kineski horoskopski znak je vezan za određenu godinu. Znači 12 znakova se izmenjuje i svaki se nalazi unutar jedne godine. Još jedna zanimljivost jest da Kineska nova godina pada različitog datuma svake godine. naš kalkulator za izračun precizno je određen u dan i mogu se vidjeti pored znaka i svojstvo i element koji je bio određene godine. 

Ako niste sigurni ili još ne znate svoj znak u Kineskom horoskopu možete ga pogledati na linku

kalkulator Kineskog znaka.

Kineski horoskop sadrži 12 znakova:

Štakor, Bivol, Tigar, Zec, Zmaj, Zmija, Konj, Koza, Majmun, Pijetao, Pas i Svinja.

Kineski horoskopski znaci oko jin i jang simbola

Svinja u Kineskom horoskopu

Svinja u kineskom horoskopu unutar kruga i jin i jang znakZnak svinje u Kineskom horoskopu je na zadnjem 12 mjestu. Ovaj znak sa sobom nosi puno pozitivnih vrlina kao što su ljubaznost, osjećajnost, radišnost i imaju veliko srce. Znak svinje i osobe koje su rođene u ovom Kineskom znaku vole dobro živjeti i nedaju se omesti u tome jednostavno uživaju u svim blagodatima života. Te osobine da znaju kako treba živjeti cijeni njihova okolina i zbog toga su cijenjeni članovi društva. Svinje su spremne sve dati u životu za druge no to im se može nekad krivo vratiti pa mogu postati ogorčene. trebaju se čuvati ogorčenosti i uvijek uživati u životu. Svinje u svom nastupu prema drugima su krajnje iskrene i to traže za uzvrat da im se vrati. Vole uživati u svom domu i u njremu će sve biti dobro ako vlada mir i dogovoreni red i disciplina.

Opširnije:Svinja u Kineskom horoskopu

Majmun u Kineskom horoskopu

Majmun u kineskom horoskopu i krugMajmun zauzima devetu poziciju u Kineskom horoskopu. Majmun je znak veoma pozitivnih osobina. Njegove osobine su znatiželjnost, pronicljivost, razdraganost i razigranost. Osobe rođene u godini majmuna su sklone svim vrstama šale. Iako nemaju zle mnamjere majmuni ponekad mogu nanjeti emocionalnu bol drugim osobama kroz svoju šalu. Majmuni u kineskom horoskopu imaju puno dobrih vrlina no ponekad i je teško prikazati u pozitivnom svjetlu pored nekih neslanih šala koje znaju izvoditi. Znak majmuna voli grad i brzi način života. Također su društvene osobe. vole uživati u životu i ponekad samo promatrati osobe koje se kreću oko njih. Kineski znak majmuna prati dobr sreća i veseli život.

Opširnije:Majmun u Kineskom horoskopu

Pijetao u Kineskom horoskopu

Pijetao u krugu kineskog horoskopa i znak jin i jangPijetao u kineskom horoskopu zauzima 10 mjesto. Glavne vrline ovog kineskog znaka su iskrennost, dosljednost ito sau osobe od povjerenja. Mogu veoma stimulativno utjecati na druge osobe. Ne vole se praviti pametni i drugima nametati svoje mišljenje. U društvu naprosto uživaju i vole da su u samom centru pažnje što ponekad može biti protumačeno kao halisavost.

Opširnije:Pijetao u Kineskom horoskopu

Facebook stranica Dobri snovi

 

Novi članci

Prijava odjava