Snovi info logo i lovac na loše snove

Tigar u Kineskom horoskopu

Korisnička ocjena:  / 4
LošeNajbolje 

Tigar u Kineskom horoskopu

Tigar zauzima 3. mjesto u Kineskom horoskopu. Njegove glavne odlike su nepredvidivost i hrabrost. Znak Tigar jednostavno uživa u takmičenju. Tigrovi se također vole isticati i uvijek su zaštitnički raspoloženi prema svojim bližnjima.

Tigar u Kineskom horoskopu i jin i jang simbolVole izazov i vole zaštiti osobe oko sebe. Tigrovi mogu zavarati da su mirni no zapravo imaju neizmjernu energiju. Ponekad su tvrdoglavi kada se ne pitaju za mišljenje i vodstvo. Zapravo vole biti vođe i predvodnici u svemu što rade. Osobe rođene u znaku Tigra su velikodušne i ponekad se može steći pogrešan dojam da su sebični. Vrlo su inteligentni I uvijek na oprezu blagovremeno uočavajući gotovo svaku opasnost koja ih vreba. Tigrove ne pokreće novac i moć oni jednostavno vole biti šarmantni i uglavnom ih drugi znakovi poštuju i cijene.

Zdravlje tigrova je ugroženo zbog načina na koji pristupaju radu. Oni vole energično raditi do krajnjih granica izdržljivosti što se na koncu očituje kroz ugroženo zdravlje i veliku iscrpljenost.  Tigrovi moraju uravnotežiti svoj život i način rada i onda će sve ići kao po loju. Što se tiče posla uglavnom ga vole više zamijeniti i mijenjati nego se držati jednog posla trajno. Vole raditi na svojoj karijeri. Kod stalnog mijenjanja posla tigrovi se brzo naviknu a ujedno su sposobni i nije im problem naučiti nove stvari.

Najbolji poslovi za tigrove su na prvom mjestu poslovi gdje su oni vodeća ličnost. Dobro im odgovaraju poslovi kao što su: glumac, pisac, umjetnik, pilot, glazbenik, reklamni agent.

Ljubavne veze i tigar

U ljubavi tigrovi vole biti dominantni i to se javlja instiktivno. Partneri tigrova moraju biti avanturistički nastrojeni i moraju ga znati pratiti.

Kompatibilnost tigrova sa drugim znacima horoskopa.

 Tigrovi se dobro slažu s psom i konjem a loše s kozom i volom.

Tigar i pet elemenata

 Metalni Tigar u ovaj znak spadaju osobe rođene 1950 i 2010 godine.  Karakteristike ovog znaka su konkretnost i upornost. Ponekad su previše oštri. Kada si zacrtaju svoje ciljeve niko ih ne može zaustaviti i omesti. Vole biti u centru zbivanja. Preuranjeno ponekad donose zaključke što svakako moraju ispraviti u svom ponašanju.

Vodeni Tigar su pomalo senzibilne osobe i uglavnom spokojne. Posjeduju odličnu intuiciju.

Rođeni su u godinama 1902 i 1962.

Drveni Tigar znak rođe u godinama 1914 i 1974. Ovaj tigar se dobro slaže s drugim osobama i voli zajednički obavljati posao. Također je omiljen u društvu. Vrlo su spremni pomoći drugima i osjećani su.

Vatreni Tigar pomalo ekscentrični znak rođeni u godinama 1926 i 1986 veoma izražajan. Mogu biti izvrsni vođe. Veoma su karizmatični. Dok oni pričaju drugi slušaju bez upadica i ometanja.Simbol tigar iz kineskog horoskopa

Zemljani Tigar rođeni u godinama 1938 i 1998 drže se realnosti i dobr stoje na zemlji. Dobro se pripreme prije bilo kakvog skoka i dobro razmisle. Imaju izvrsnu koncentraciju koja im osigurava uspjeh u svakom poslu i poduhvatu. 

Facebook stranica Dobri snovi

 

Prijava odjava